Van Laarhoven Machines is een bedrijf met ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van verkoop, service en reparatie van heftrucks en industriële machines.
Ook kunnen wij voor u periodieke veiligheidskeuringen van diverse interne transport middelen verzorgen, waaronder heftrucks etc.. 
Tevens is Van Laarhoven Machines gespecialiseerd in levering van onderdelen op het gebied van heftrucks en intern transport materieel.

Wij kunnen u uitgebreid adviseren over een groot aantal merken heftruks en industriële machines en bieden u een uitstekende service bij levering, onderhoud, reparaties en keuringen.

In onze werkplaats worden naast onderhoudsbeurten, reparaties en keuringen, ook nieuwe en/of gebruikte machines voorzien van al uw wensen. Of het nu gaat om het opbouwen van een startonderbreker of het vervangen van slijtagedelen, bij ons bent u verzekerd van snelle en deskundige service.

Bij Van Laarhoven Machines staan kwaliteit en zorgvuldigheid hoog in het vaandel, waarbij de wensen van onze klanten centraal staan. 
Wij streven er naar om u 100% tevreden te stellen.

Voor verdere informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Hans van Laarhoven.